MONEY MAGNET - radionica

novac-u-vasem-umu

Money Magnet radionica nam omogućava da postavimo ciljeve koji se ostvaruju.

DURATION:
3 sata
ID:
KK-010
PRICE
45.00 30.00

INSTRUCTORS:

Address

Pohorska 22, Novi Beograd   View map

Categories

Trening

Money Magnet je fantastičan sistem NLP majstora za postavljanje i ostvarivanje ciljeva koji Vam pomaže:

– da jasno definišete svoj cilj
– da ga postavite na način da se ostvaruje
– da energizujete svoj cilj
– da znate da će se ostvariti i uživate u procesu …
Kada razmišljamo o tome šta sve želimo postoje stvari koje znamo da su samo fantazija i koje nikada nećemo imati, a opet postoje druge stvari koje kao da su nekako kliknule u nama i jednostavno znamo da ćemo ih ostvariti na ovaj ili onaj način i da ne postoji mogućnost odustajanja, već je samo pitanje “kako tačno” ćemo doći do cilja.
Naš um na jedan način kodira (predstavlja sebi) naše želje koje su samo fantazija i na totalno drugačiji način kodira JASNO POSTAVLJEN CILJ KOJI SE OSTVARUJE.
Kada u svome umu imamo JASNO POSTAVLJEN CILJ KOJI SE OSTVARUJE naš um traži i nalazi informacije u okruženju koje nas vode ka ovom cilju. Naš um procesuira informacije na način da nam daje nove ideje i načine, aktivira potencijale u nama, motiviše nas samo kako bi smo što lakše stigli do ovog JASNO POSTAVLJENOG CILJA KOJI SE OSTVARUJE
Naučite da imate JASNO POSTAVLJENE CILJEVE KOJI SE OSTVARUJU
MONEY MAGNET je radionica na kojoj učite ovu jako efikasnu tehniku za postavljanje JASNIH CILJEVA KOJI SE OSTVARUJU
Kada postavimo cilj primenom ovog metoda imamo jasnoću:
– šta tačno želimo
– kako je naš život drugačiji sa ostvarenim ovim ciljem
– cilj nam je nekako blizak i naš
– imamo doživljaj ostvarivosti cilja
– radujemo se ostvarenju cilja
Posle ove radionice ćete imati jasniju sliku i osećaj o tome šta želite od materijalnog sveta? Novac i druge materijalne stvari koje želite, šta će Vam doneti i koliko Vam je to bitno?Koje su vaše vrednosti i Koliko su vaše vrednosti u skladu sa ovim što želite?
Ako ste se do sada držali određenog puta „Kako doći do novca?“ na ovoj radionici ćemo Vam pomoći da ostavite taj put i da dozvolite i svim drugim načinima (putevima) da se ostvare kada za to ima potencijala.
Ako Ja istinski želim nešto: kuću, auto, puno prijatelja, idealnog partnera, karijeru, putovanja, koliko mi je bitno na koji način sam došao do toga ako je to u skladu sa mojim vrednostima i mojom etikom?
Ono što mi često radimo, jeste da krenemo određenim putem i u taj put puno investiramo, i kasnije nismo spremni da se odreknemo tog puta,a možda je rešenje na domak nas samo drugim putem.Na ovoj radionici ćete jasno sagledati koliko stvarno želite novca i šta dobijate imanjem ovog novca, kao i šta dobijaju svi drugi ljudi kada Vi imate toliko novca koliko želite.
Kada znate koliko novca želite i šta dobijate time, Vi i okruženje i pustite da se to ostvari na bilo koji od mnogo različitih načina ostvarenje je brže i lakše.

BONUSI: audio koučing sesije Money Magnet i Postavljanje ciljeva koji se ostvaruju

Prijavite se za najisplativiji trening do sada u vašem finansijskom razvoju.

SIGN UP NOW

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *