Hipnoza

hipnoza

Ovladajte tehnikama hipnoze i naučite da dajete sugestije na podsvesnom nivou. Hipnoza je dokaz i ogledalo principa funkcionisanja ljudske komunikacije. Ovde prepoznajemo kolika je stvarno moć reči.

PREUZMITE BROŠURU

START:
jul 11, 2015
DURATION:
4 dana
ID:
BA-038
PRICE

INSTRUCTORS:

Address

Pohorska 22, Novi Beograd   View map

Categories

Hipnoza , Zdravlje

Hipnoza  je dokaz i ogledalo principa funkcionisanja ljudske komunikacije. Ovde prepoznajemo kolika je stvarno moć reči. NLP hipnoza donosi jasnoću komunikacije, otvara nam pristup nesvesnom i balansira procese u telu. Hipnoza je stanje totalne relaksacije i opuštenosti.

Jedna od vežbi koju radimo i koja očigledno dokazuje uticaj naše REČI na naše iskustvo je sledeća. U prvoj vežbi radimo masažu ramena bez ikakve instrukcije i to je prijatno. U sledećoj vežbi radimo istu tu masažu, sa istim pokretima ruku SAMO dodajemo i REČI koje daju instrukciju našem umu da je ovaj osećaj sve jači i jači i moćniji i kako se širi po celom telu i ovaj osećaj totalne prijatnosti i opuštenosti kao kada si na tebi posebnom mestu, na mestu gde uživaš u totalnoj opuštenosti i jednostavno primeti kako ovaj osećaj totalne opuštenosti i uživanja kreće da prodire u svaki delić tvoga uma i svaki delić tvoga tela u svaku ćeliju i svaki atom dok osećaš totalnu opuštenost uma i tela zato što je tebi najprirodnija stvar na svetu da se ovako lako opustiš i ako nije bila do sada primeti kako sada kreće da biva dok uživaš ovom balansu uma i tela … Sada 🙂
Dok masirate nekome ramena i dajete joj ovu instrukciju, celo telo, od vrhova prstiju na nogama do vrha temena ima intenzivniji osećaj opuštenosti i uživanja nego osećaj koji je bio u ramenima bez ove instrukcije.
Možda ste i Vi osetili intenzivan osećaj opuštenosti od ovih prethodno pročitanih reči. Zamislite samo ako je ovo uticaj koji imaju reči na papiru koliko li je moćniji efekat kada je preko puta Vas osoba koja ovo isto izgovara.

 • Brzo i lako uvedite u izmenjeno stanje svesti bilo koga bilo gde, bilo kada. Uvođenje u trans za samo 5 sekundi. Učimo bar 5 različitih indukcija.
 • Hipno efekat– demonstrirajte klijentu da je u transu
  • Ruka zalepljena za zid
  • Zaboravio je slovo ili broj
  • Anestezija – Ne oseća bol
  • Totalno je opušten i oseća se sve fantastičnije i fantastičnije, sada!
  • Osnovni principi. Kako funkcioniše hipnoza i komunikacija. Razlika između hipnoze i komunikacije je samo što je u hipnozi osoba nekada u transu. Ili ako gledamo sa druge strane možemo prepoznati da smo uvek u nekoj vrsti konstrukta (transa).
  • Konverzaciona hipnoza. Kroz priču kreirajte promene u klijentu po koju je došao
  • OSTAVLJANJE PUŠENJA. Naučite da pomognete drugima da ostave pušenje.
  • MRŠAVLJENJE. Naučite da pomognete drugima da imaju idealnu liniju.
  • ...

Ovladajte tehnikama hipnoze i naučite da dajete sugestije na podsvesnom nivou.

PRIJAVITE SE SADA