NLP sertifikovani treninzi

Mi smo sertifikovani od strane međunarodnih tela ICI i IN.

O NLPu

NLP ili neurolingvističko programiranje je psihološko-komunikacijski model nastao u Americi sedamdesetih godina XX veka, modelovanjem najuspešnijih, a danas se intenzivno koristi širom sveta. Koriste ga vrhunski ljudi sveta uključujući sportiste, političare, poslovne ljude poput Serene Vilijams, Andre Agasija, Viktora Troickog, Opre Vinfri, Leri Kinga, Hju Džekmena, Eve Longorija i mnogih drugih. Sastoji se od najdelotvornijih elemenata različitih terapeutskih i komunikacionih metoda kao što su biheviorizam, geštalt, hipnoza, terapija razgovorom po Rogersu i kompletna poreodična terapija. NLP se uspešno primenjuje u managementu i u svakodnevnom radu i životu, pedagogiji, psihoterapiji, obrazovanju odraslih…

2-dnevni NLP trening

2-dnevni NLP trening je prvi i osnovni modul NLP practitioner kurs i daje trenutno primenljive NLP veštine komunikacije koje omogućavaju iskustvo svim čulima.

NLP practitioner

NLP practitioner nas vodi u promenu koju svi primećuju! Promena koja mnogima donosi sve ono bolje što žele: bolji posao, bolju komunikaciju, veće uživanje…

NLP master

NLP MASTER vodi dublje i finije u znanja i primenu NLP znanja stečenih na NLP practitioneru. Na NLP masteru učimo nove tehnike i veštine PROMENE, bavimo se vrednostima, promenom obrazaca ponašanja, skrivenim uverenjima, razumevanjem procesima, fleksibilnost u radu sa perceptivnim filterima, meta-programima, veštinom govora i metaforičkim pričama, satir kategorijama i dinamikom grupe, upravljanje konfliktima, timeline i brojne druge napredne NLP tehnike.

NLP trener

NLP trener poseduje sposobnost rapporta, sposobnost demonstracije i objašnjavanja tehnika i sadržaja, sposobnost prilagođavanja, usmeravanja i vođenja grupe, sposobnost upravljanja samim sobom, emocionalnu stabilnost, sposobnost rada pod stresom, sposobnost donošenja odluke i kompromisa. Za trenera je važno da poseduje sposbnost “otvorene” i “prikrivene” primene NLP-tehnika i metoda. Integracija NLP- aksioma na nivou ponašanja u grupnom kontekstu.