To što ste roditelj, ne znači da ne treba da uživate!

Efikasno roditeljstvo je trening veština i tehnika za one koji žele da uživaju u svojoj deci, budu efikasni, radosni i opušteni roditelji.

Sama pomisao da idemo negde sa decom nas dovodi u stanje panike, jer je to bar dva sata priprema i uvek kasnimo. Svaki obrok nas iscrpi od njihovih pitanja, trčkaranja, izvoljevanja. Na kraju dana, pitanje je da li je stvarno potrebno toliko vike svaki dan?

U vreme kada smo mi odrastali, kazna je bila odlazak u krevet bez večere, dobijali smo i preko zadnjice, a nismo smeli ni napolje.

deciji-inat-768x512

Niko nam nije dao uputstvo za roditelje. Deca su naša najveća sreća i želimo samo da potpuno uživamo u vremenu sa njima. Da to bude veselo vreme u kom ćemo čuti više smeha, i nimalo vike, uz opuštenost i razumevanje sa našim malenim naslednicima.

medalja-uspesni-roditelj

Vreme sa decom u ljubavi, gde se znaju osnove i granice, u odnosu u kome svi uživamo, to je ono što svi želimo.

disciplina-roditelja-fb

Revolucija u vaspitanju dece uklanja nam te stare priče o vaspitanju i donosi nam iskreni odnos sa decom, pun ljubavi, gde se svi osećamo srećno i zadovoljno. MI smo društvo roditelja revolucionara!

razvoj-dece

Mi zajedno, na treningu i na radionicama, prolazimo kroz svakodnevne i one neuobičajene situacije, i proživljavamo iskustvo opuštenog roditeljstva koje daje onaj mir i sigurnost sa decom koju toliko volimo. Pridružite nam se!

Kada ste postali EFIKASNI RODITELJ dobijate podršku, grupni rad, trening i pristup sadržajima.

Roditelji koji imaju podršku i dobru komunikaciju sa drugim roditeljima imaju više razumevanja i rešenja, osećaju se sigurnije sa decom, uz više uživanje i opuštenosti.

Samo zato što ste roditelj, ne znači da nemate izbora. Zapravo, najbolji izbor je vaš. Napravite jedinstveni stil roditeljstva i uživajte u svakom danu sa svojim detetom.

Iskusite efikasno roditeljstvo!

Prijavite se

Za sve sjajne materijale o efikasnom roditeljstvu, možete se prijaviti za Newsletter, pratiti nas na društvenim mrežama i PRIDRUŽITI SE treningu EFIKASNO RODITELJSTVO!