BESPLATNA POMOĆ PUTEM KOUČING SESIJA ZA LJUDE IZ UGROŽENIH PODRUČJA

Dragi prijatelji

Možda znate da je pokrenuta inicijativa „Prva psihološka pomoć“ i evo i mi dajemo doprinos u tom smeru. Ovo možemo nazvati „Prva koučing pomoć“.

Ako znate nekoga iz područja ugroženih poplavama, kome mislite da trenutni mentalni i emotivni procesi nisu najoptimalniji ili su čak potencijalno autodestruktivni, uputite ih na naš sajt www.komunikacionevestine.com ili na telefon 061 6922 927 ili 063 256 616 da dođu na

BESPLATNU POMOĆ PUTEM KOUČING SESIJA ZA LJUDE IZ UGROŽENIH PODRUČJA

Koučing sesijama možemo relativno brzo i efikasno da promenimo emotivne i mentalne procese u našem umu na način da budu konstruktivniji, prijatniji, efikasniji, korisniji po nas.

Bio sam juče u jednom prihvatnom centru i video mnogo tužnih ljudi i među njima je stajalo 6 ili 7 psihologa i niko im se nije obraćao za pomoć. Ovo je tužan i težak momenat za mnoge ljude koji su izgubili svoje domove ili bliske osobe ili život na koji su navikli do sada ali loša emocija i dalja emotivna patnja sigurno neće doneti nikakvu korist, pre može naneti još i veću štetu od one koja se već dogodila.

Mi u Srbiji nemamo kulturu obraćanja za pomoć oko ove vrste problematike, ali ako znamo da relativno brzo možemo da smanjimo emotivni bol i da optimizujemo svoje stanje da krenemo dalje, javite se i optimizujte procese u svome umu da možete da krenete dalje uz sve resurse koji su već u Vama

TRAŽITE POMOĆ. MENTALNI PROCESI U NAŠEM UMU SE MOGU PROMENITI.

NLP Koučing tehnike su jako efikasne i mogu Vam relativno brzo dati željenu promenu.

Ovde se namerno izražavam ovako „tehnički“ zato što i naš um ima tačno određenu strukturu u načinu funkcionisanja. Jedna struktura nam može doneti tugu, bol i zaglavljenost, dok druga struktura nam donosi učenje, priliku, zahvalnost, rezultat i ispunjen život, ili za početak samo snagu za krenuti ponovo/dalje/ispočetka. Naš um je sposoban da u svakoj situaciji procesuira kroz bilo koju od ovih „struktura“. Mi biramo.

Vi možete da odaberete da birate korisniju „strukturu“ kroz koju procesuirate događaje ispred Vas.

Javite svima kojima mislite da je pomoć potrebna da koriste

BESPLATNU POMOĆ PUTEM KOUČING SESIJA ZA LJUDE IZ UGROŽENIH PODRUČJA

 

Veliki pozdrav

Zoran Drobnjak

NLP trener, Life & Business Coach

www.komunikacionevestine.com

061 6922 927, 063 256 616

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *